Bang Nielsen A/S

Virksomheden blev grundlagt i 1971 af Ejnar Bang Nielsen. Virksomheden har ind til årsskiftet 2021 været ejet og drevet af direktør John Bang Nielsen, som overtog familievirksomheden i 1999. Bang Nielsen er forankret som et engageret og professionelt murerfirma, og har senere suppleret firmaet med en betonafdeling, en tømrerafdeling, en malerafdeling og en kloakafdeling, hvilket gør at Bang Nielsen er i stand til at udføre alt fra små til store og komplekse opgaver. I november 2020 blev 3. generation inkluderet, så firmaet i dag ejes og drives af John Bang Nielsen og Mads Mogensen.

I 2015 udviklede Bang Nielsen nye typehuse, som vi kalder for Bangsbo.
Bangsbo typehuse er solide og gode huse konstrueret af solide materialer.De bygges efter nyeste BR krav og bestemmelser. Ved køb af et Bangsbo-hus er tilvalg ikke en nødvendighed men en service der ydes til meget fair priser.

Bang Nielsen beskæftiger sig med med alle former for byggeri inden for bygge- og anlægsbranchen. Både inden for nybyggeri, renovering eller tilbygning, læs mere om vores tidligere projekter her.

Hovedsageligt udføres opgaverne i hovedentreprise, men Bang Nielsen udfører også fagentrepriser inden for kloak, beton, murer, tømrer og maler.

Opgaverne udføres for både virksomheder, private og offentlige bygherrer.

Gennem alle årene har Bang Nielsen med succes fulgt sine mål om at løse og opfylde kundernes ønsker og opgaver til 100 % tilfredshed, samtidig med at der leveres kvalitet til tiden og til den aftalte pris.