Bang Nielsen A/S

Virksomheden blev grundlagt i 1971 og har som dengang, til huse i smukke Hornsherred. Virksomheden ejes og drives i dag af direktør John Bang Nielsen. Virksomheden er forankret som et engageret og professionelt murerfirma, men har sidenhen suppleret med en betonafdeling, en tømrerafdeling, en malerafdeling og en kloakafdeling, hvilket gør at Bang Nielsen er i stand til at udføre alt fra små til store og komplekse opgaver.

Senest har Bang Nielsen udviklet nye typehuse som vi kalder for Bangsbo.

Bang Nielsen beskæftiger sig med med alle former for byggeri inden for bygge- og anlægsbranchen. Uanset om det er nybyggeri, renovering eller tilbygning så klarer vi hele opgaven.

Hovedsageligt udføres opgaverne i total- og hovedentreprise, men Bang Nielsen udfører også fagentrepriser inden for kloak, beton, murer, tømrer og maler.

Opgaverne udføres for både virksomheder, private og offentlige bygherrer.

Gennem alle årene har Bang Nielsen med succes fulgt sine mål om at løse og opfylde kundernes ønsker og opgaver til 100 % tilfredshed samtidig med at der leveres kvalitet til tiden og til den aftalte pris.

Bangsbo typehuse er solide og gode huse konstrueret af gode materialer og bygges efter nyeste krav og anvisninger. Ved køb af et Bangsbo-hus er tilvalg ikke en nødvendighed men naturligvis en service der ydes til meget fair priser.