Byggegrunde i Gerlevs nye bydel

Rønøvej
I dette område er der lagt stor vægt på attraktive byggegrunde i smuk natur og attraktive fællesarealer. Størstedelen af grundene er solgt og kvarteret er nu beboet og familier er flyttet ind. Der er kun 1 grund tilbage; nemlig Rønøvej nr. 9 se mere her.

Disse Bangsbo Lavenergi typehuse er bygget efter BR18 og er nybyggede lavenergi typehuse med integreret eller fritliggende carport og udhus.

Der er ikke flere byggegrunde til salg på Rønøvej.

Stenøvej
Stenøvej er området med fritliggende rækkehuse på 121 og 101 kvadratmeter, sidstnævnte findes i 2 varianter; nemlig med 2 og 3 værelser. Disse fritliggende rækkehuse er boliger, med en række fordele for dig som køber. Her får du en færdig ejerbolig med materialevalg i meget høj kvalitet, en overkommelig have og minimale vedligeholdelsesudgifter i mange år.

Stenøvej nr. 31 er prøvehus og kan besigtiges ved nærmere aftale hos ejendomsmægler.

Rækkehusene er konstrueret i overensstemmelse med BR 18, som sikrer den optimale isolering og det korrekte energiforbrug, samtidig med at der opnås tilfredsstillende sundhedsmæssige forhold. I denne udstykning har vi installeret jordvarmeanlæg, hvilket gør at jeres udgifter til energiforbrug er helt ned til kr. 2.000 pr. år.

Hyldeholmsvej
Hyldeholmsvej er parcelhusgrunde som er i størrelsen fra 800m2 op til 857m2. Du kan købe en grund eller du kan købe grund og et Bangsbo typehus – kontakt os for at høre mere på 4752 2002.

På disse parceller kan vi tilbyde at bygge Bangsbo Lavenergi Typehuse af samme standard som på Rønøvej. 
Du kan reservere en grund på Hyldeholmsvej og få din nye drømmebolig i dette skønne område.
Kontakt ejendomsmægler her.

Om området:
Beliggenhed er meget afgørende når vi kigger efter ny byggegrund eller nyt hus. Gerlevs nye udstykning Esrogård ligger midt i den skønneste natur, tæt på skov og marker og meget tæt på Roskilde Fjord. I selve bydelen er der store rekreative områder og masser af liv mellem husene. Jeres børn kan løbe trygt omkring og bydelen er lille, fredelig og hyggelig, men samtidig er her alt, hvad man har brug for til daglig og i fritiden. I kan gøre jeres små indkøb i den lille nærbutik og der er sportsanlæg og haller i nærområdet, hvor de mange forskellige lokale idrætsforeninger holder til.

Gerlev byder også på gode pasnings- og skoletilbud, og inden for en afstand af 100 meter er der daginstitutioner.

Områdets mange stisystemer sikrer desuden, at børnene trygt kan færdes på egen hånd til skole i Frederikssund eller med den faste skolebus til Jægerspris. Frederikssund har sit eget butikscenter, Sillebroen med 75 butikker som kun ligger 5 km væk. Med bil tager det ca. 10 minutter, på cykel det kvarters transport og endelig kan man tage buslinje 318, der har stoppested på Frederikssund Station

Byggegrunde Hyldeholmsvej 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 13, 17, og 19 er til salg nu

Informationer om byggegrundene

 • Hyldeholmsvej nr. 1: 800m2 (SOLGT)
 • Hyldeholmsvej nr. 2: 800m2 (Til salg)
 • Hyldeholmsvej nr. 3: 800m2 (Til salg)
 • Hyldeholmsvej nr. 4: 800m2 (Til salg)
 • Hyldeholmsvej nr. 5: 800m2 (Til salg)
 • Hyldeholmsvej nr. 6: 800m2 (Til salg)
 • Hyldeholmsvej nr. 7: 800m2 (Til salg)
 • Hyldeholmsvej nr. 8: 801m2 (Til salg)
 • Hyldeholmsvej nr. 15: 857m2 (SOLGT)
 • Hyldeholmsvej nr. 17: 866m2 (Til salg)
 • Hyldeholmsvej nr. 19: 857m2 (Til salg)

Fra kr. 750.000,- inkl. moms og alle tilslutningsafgifter.