Stenøvej

Etape 1 og 2

Stenøvej

Etape 3 og 4

Alle klyngehuse er solgt

Stenøvej er det nye område med klyngehuse i Esrogårdskvarteret i Gerlev. Her er udstykket 54 grunde, som har en størrelse på 400 m2. Alle 54 klyngehuse er færdigbygget og alle er solgt. De nye beboere er flyttet ind og hele området emmer af familievenligt nabolag i et naturskønt område. Børn kan færdes på de små veje og på fællesarealerne, der er også masser af muligheder for fritidsaktiviteter som løbeture eller gåture.

Klyngehusene er konstrueret af gode materialer og i overensstemmelse med gældende bygningsreglement, som sikrer den optimale isolering og det korrekte energiforbrug samtidig med at der opnås tilfredsstillende sundhedsmæssige forhold. I denne udstykning har vi installeret jordvarmeanlæg, hvilket gør at jeres udgifter til energiforbrug er helt ned til kr. 2.000 pr. år.

Rækkehuse og parcelhuse

Det naturskønne område

De familievenlige klyngehuse på Stenøvej giver jer mulighed for fællesskabet ved gode naboer og naturskønne omgivelser og fællesområder. Roskilde Fjord ligger blot 300m væk og her er mulighed for både løbeture og cykelture med familien, eller en gåtur med hunden.

Kontakt ejendomsmægler Estate, Slangerup, eller Danbolig, Frederikssund, for at få en rundvisning eller yderligere informationer.www.estate.dk/eldrup-og-nilsson eller Danbolig

Solide materialer

Vores materialevalg følger gældende bygningsreglementet, som sikrer den optimale isolering og det korrekte energiforbrug samtidig med, at der opnås korrekte sundhedsmæssige forhold.

Åbent hus, udlejning og fremvisning

Efter aftale med Estate
Tlf. 47 372 000
Mail: 3550@estate.dk
Kongensgade 14 B, 3550 Slangerup

Efter aftale med Danbolig
Tlf. 4738 7708
Mail: Frederikssund@danbolig.dk
Mønten 2, 3600 Frederikssund

Efter aftale med Freja Ejendomsadministration
Tlf. 4737 3828
Mail: info@freja-udlejning.dk
Østergade 20, 1. tv., 3600 Frederikssund